fbpx

Rólam // macska tenyésztés

Ismerd meg: a macska tenyésztő!

Örülök, hogy ránk találtál!

MiciCat Dolls Cattery Skót lógófülű macskaEngedd meg, hogy bemutatkozzam: Mici vagyok, macska tenyésztő, a MiciCat Dolls Cattery cica tenyésztője. Már egészen kicsi korom óta szeretem az állatokat. Kisgyermekként, a család nagy örömére, sokszor vittem haza árva cicákat, akiket elláttam és egészségügyileg felturbóztam. Az állatok szeretete meghatározta a későbbi éveimet is. A National Geographic és az Animal Planet műsorain nőttem fel. Később egészségügyi végzettséget szereztem, ami nagyon hasznos tud lenni, ha az ember 10 felnőtt cicával és egyszerre 8-10 kölyökcicával osztja meg az életét. Ha a cicákkal valami nincs rendben, (hiszen ők is élőlények, velük is bármikor történhet bármi) gyors helyzetfelismeréssel és megfelelő ellátással gyorsan orvosolni tudom a bajt.

Fotográfus végzettséggel is rendelkezem. Profi felszereléssel, otthoni mini-macska-stúdióban készítem a képeket, így a leendő gazdik (szó szerint) pontos képet kaphatnak a lefoglalni vágyott cicusról. Fontos a vizuális igényesség, hogy jó minőségű képek készüljenek a cicákról, hiszen csak így tudjuk bemutatni a standardot meghatározó tulajdonságokat. 

Ha szenvedélyesen szereted a macskákat és érdeklődsz a cica tenyésztés iránt, akkor jó helyen jársz. Célunk, hogy a fajta standardjának megfelelő, magas minőségű macskák tenyésztésével és gondozásával járuljunk hozzá a macskatartás fejlődéséhez és az édes kis cicák boldog otthonokba kerüléséhez.

A MiciCat Dolls Cattery macska tenyésztő hosszú évek óta elkötelezett a kiváló minőségű macskák tenyésztése iránt. Igyekszünk a legnagyobb szakértelemmel és odaadással gondoskodni minden macskáról a tenyészetünkben, és arra törekszünk, hogy a legjobb genetikai vonalakat és egészségi állapotot biztosítsuk tenyésztett cicáink számára.

Családias légkörben tenyésztünk Brit rövidszőrű, Skót lógófülű és Skót állófülű cicákat. Tenyészetünkben rendkívül fontosnak tartjuk a cicák prémium minőségű ellátását, amihez hozzátartozik a velük töltött minőségi idő is. Nem véletlen, hogy a MiciCat Dolls cicák kézhez szokva, bújósan kerülnek leendő gazdijukhoz. A korai szocializáció meghatározza a cicák emberhez fűződő viszonyát. Azon dolgozunk, hogy a gazdi ne csak egy biodíszletet vásároljon, hanem barátot, társat, családtagot kapjon.

Az elkötelezettségünk a fajtatiszta macskák tenyésztése mellett magában foglalja az etikus gyakorlatokat is. Tiszteletben tartjuk a macskák jólétét és egészségét, és minden szükséges intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott és boldog cicákat tenyésszünk.

A tenyésztett macskáink különleges fajtákhoz tartoznak, és büszkék vagyunk rájuk. Minden macska egyedi személyiséggel és jellemzőkkel rendelkezik, így minden gazdi megtalálhatja a számára legmegfelelőbb cicát. Miért Skót lógófülű macskát és Brit rövidszőrű cicákat tenyésztünk? Egyszerű: mind jellemben és habitusban, mind pedig kinézetre ezek a fajták állnak legközelebb a szívünkhöz. A fajtákról leírást ide kattintva olvashatsz: Skót lógófülű // Brit rövidszőrű

A Skót lógófülű macskafajta az egyik legelbűvölőbb és legfelismerhetőbb macskafajta, amelyet a MiciCat Dolls Macska Tenyésztő és Cica Tenyészetben is megtalálsz. A jellegzetes hajlított fülek, amelyek előrefelé és lefelé hajlanak, a Skót lógófülű macskákat igazán különlegessé teszik. Ez a fajta híres a barátságos természetről, a játékos személyiségről és a ragyogóan puha bundáról.

MiciCat Dolls Cattery Skót lógófülű macska
Leona Open De Weld – Skót lógófülű macska

A Skót lógófülű macskák kiváló társak, akik szívesen játszanak és időt töltenek gazdáikkal. Bár általában nyugodtak és higgadtak, nem szabad elfelejteni, hogy rendkívül intelligensek és érdeklődőek. Szívesen megismerik az új játékokat és kihívásokat, és szívesen részt vesznek az aktív játékban és az interaktív időtöltésben. Emellett szeretetteljes és odaadó természetük miatt kiválóan illeszkednek a családi élethez, és könnyedén alkalmazkodnak más háziállatokhoz és gyermekekhez.

A Skót lógófülű macskák ápolása sem igényel különösebb erőfeszítést. A rövid vagy közepes hosszúságú szőrzet könnyen kezelhető, és rendszeres fésülés és ápolás elegendő a bunda egészségének és szépségének megőrzéséhez. A MiciCat Dolls macska tenyészetben gondoskodunk arról, hogy a Skót lógófülű macskák optimális egészségi állapotban legyenek, és minden szükséges oltást és egészségügyi vizsgálatot elvégzünk, mielőtt új otthonukba kerülnének.

Ha érdeklődsz a macska tenyésztés iránt, vagy szeretnél vásárolni egy gyönyörű cicát a tenyészetünkből, kérjük, lépj kapcsolatba velünk. Készséggel válaszolunk minden kérdésedre, és segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb macskát. A leggyorsabb kapcsolatfelvétel a Facebook oldalunkon keresztül lehetséges. Pár órán belül válaszolunk a Messenger üzenetekre, míg az emaileket nem mindig tudjuk nézni.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne tarts macskát. Nem vehetsz magadnak boldogságot, de MiciCat Dolls cicát igen, ami majdnem ugyanaz.