fbpx

Vicces macska – humoros képek a cicatartásról

Azok a vicces felismerések, amiket csak a cicások értenek...

A vicces macska

A cicatulajdonosok élete nem csak játék és mese. Megfelelő humorérzékkel azonban helyén lehet kezelni a hétköznapokban jelentkező “problémákat”, kényelmetlenségeket. A vicces macska mindennapi jelenség és az életünk része. Az internetről összegyűjtöttük azokat a képeket, amik a legjobban reflektálnak ezekre macskásások által jól ismert szituációkra.

Törékeny cuccok az asztalon

Bizonyára mindenkinek ismerős az a szituáció, amikor a cicus nem tud leakadni valami számára nagyon érdekes akármiről, és addig pofozza, míg le nem esik az asztalról, ágyról, szekrény tetejéről. Aztán eléri a célját és leesik a cucc. Igen, nekünk is ismerős az érzés…

Drága ajándék? Dobd ki, csak a csomagolás kell!

micicat dolls vicces kép macska ajándék

Nyilván minden cicatulajdonos járt már úgy, hogy hiába vette meg a legszuperebb macskafekhelyet vagy a legdrágább cicajátékot, mert a cicust a tartalom helyett a csomagolás érdekelte… Bosszantó a szituáció de jól láthatjuk, hogy a cicák nem a pénzre hajtanak. Nekik elég egy kartondoboz vagy egy madzagra felfűzött alufólia-golyó is.

cica micicat dolls vicces kép kutya ajándék

Néhány szem táp mindig marad a tálban

micicat dolls vicces macska

Ugyan melyik gazdi ne ismerné azt a jelenséget, hogy a tálka alján mindig marad néhány szem szárazeledel? Oké, lehet azt mondani, hogy ha sokáig ott marad, akkor veszít az aromájából az a pár szem táp és így már nem olyan ínycsiklandozó falat a cicánk számára, de hihetetlen, hogy sosem képesek megenni az összes tápot, néhány darabot kötelező jelleggel ott hagynak.

Mit csinálsz, humán?

micicat dolls vicces cica kép

Azt hiszem, ez a kép nem szorul sok magyarázatra. A macskák arca eléggé kifejező tud lenni, minden érzelem meglátszik, olvasható róluk. Nem lennének túl jók pókerjátékosok…

A tisztaság fél egészség

micicat dolls vicces cicás kép

De a macskák nem szeretnek kockáztatni. Miért legyenek csak félig egészségesek? Inkább egész nap tisztálkodnak a legváratlanabb helyeken a legfurcsább pózokban. Persze a tisztálkodás a macska elégedettségét és biztonságérzetét is jelenti. Szóval örüljünk, ha rendszeresen tisztálkodni látjuk a cicánkat.

A tél közeleg…

micicat dolls vicces kép karácsony macska

Meg persze a karácsony is. Minden cicás háztartás életében komoly dilemmát okoz, hogyan, hova, mekkora és milyen karácsonyfát állítsanak… A cicák számára baromira érdekes jelenség a karácsonyfa. Ott a sok színpompás “labda” meg a színesen fénylő égők sokasága. Nem beszélve az apró figurákról, melyek akár lehetnének prédaállatok is. Jól gondoljuk át, hogy milyen macska biztos helyre tudjuk felállítani a fát, mert később sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.

micicat dolls cica karácsony macska vicces kép

Kreatív lánykérés?

micicat dolls macska cica vicces kép lány kérés karácsony

A karácsonyi időszak érkezésével felugrik a lánykérések száma is. Uraim, ha cicabolond a leányzó, akkor itt egy tuti tipp, amivel nem lőhettek mellé. Ha egy határozott és egyértelmű “igen”-t szeretnétek, lepjétek meg párotokat egy MiciCat Dolls babával. Az eredmény garantált. Egy vicces macska telitalálat. Sőt, még aranyosak is! 

Ha még nem csatlakoztál Facebook csoportunkhoz, ahol a macskatartással kapcsolatban rengeteg infra bukkanhatsz, akkor kattints ide!